Op zoek naar een leuk cadeautje?

Op zoek naar een leuk cadeautje?

1 maart 2021 0 Door Smail Witteveen

Je hebt een verjaardag van je oom of tante, of misschien een babyshower van een vriendin van je, maar wat moet je als cadeautje geven?? Dit blijft altijd een lastig ding. Voor de een is het een stuk makkelijker om iets te verzinnen dan voor de ander. Of misschien heeft hij of zij al een verlanglijstje en dan kan je daar natuurlijk iets van uitkiezen. Maar een origineel cadeau blijft altijd iets lastigs. Daarom hier wat originele tips die voor zowel mannen als voor vrouwen leuk zijn.

Foto cadeau

Een leuk cadeau wat eigenlijk voor iedereen wel kan is een gepersonaliseerd cadeau. Het is bijvoorbeeld leuk om een wijnpakket te geven met een wijnglas erbij, maar hoe leuk is het dan om op dat wijnglas een leuk tekstje te zetten. Voor als iemand jarig is natuurlijk een verjaardag wens maar als je het geeft als bedankje kan je er ook opzetten waarvoor je diegene bedankt. Dit kan ook met een foto. Bijna op alles wat je maar kunt bedenken kunnen ze een foto laten printen. Als je nog een cadeau voor je partner zoekt dan kan je een foto van jullie samen op een kussen laten printen. Of je kiest ervoor om een paar leuke foto’s uit te printen en die in een mooie lijst bij elkaar zetten. Met foto cadeaus kan je eigenlijk nooit fout gaan. Het is een leuk persoonlijk cadeau en er zit ook altijd een leuke herinnering aan vast.

Eten en drinken

Wie wordt er nou niet blij van lekker eten of drinken? En dat kan je ook goed verwerken in een cadeautje. Veel mensen kiezen er voor om een lekkere fles wijn of een bierpakket te geven. Maar om dat nou alleen te geven is misschien niet zo leuk. Kies voor wat eten erbij en je cadeautje is helemaal af! Als je een rode wijn geeft is het bijvoorbeeld leuk om eens langs de kaaswinkel te gaan voor een lekker stuk kaas. Een Kaasfondue kopen is ook leuk als cadeautje, dan moet je alleen wel zeker weten dat die gene van kaas houdt! Met chocolade zit je ook nooit fout! Het geven van chocolade is nooit verkeerd. En tegenwoordig zijn er zoveel leuke variaties met chocolade dat je niet meer alleen basic een chocolade reep hoeft te geven. Ook al zijn de temperaturen weer wat aan het stijgen, een lekker kopje warme chocomel gaat er altijd wel in. En dan is het erg leuk om een chocolade lepel cadeau te doen. De chocolade lepel is, zoals de naam al zegt, een lepel (vaak van hout) met een blokje chocolade eraan. En als je die dan in warme melk laat oplossen krijg je heerlijke warme chocolademelk.