Hoe kun je goederen opslaan in de stad?

Hoe kun je goederen opslaan in de stad?

21 oktober 2022 0 Door Smail Witteveen

Goederen kunnen op verschillende manieren worden opgeslagen. Soms is het nodig om ze te beschermen tegen weersomstandigheden, vandaar dat er speciale opslagruimtes zijn. Er zijn ook kleinere ruimten die perfect geschikt zijn voor het opslaan van goederen die niet veel ruimte in beslag nemen. Welke soort opslag je ook kiest, het is belangrijk om de goederen goed te verpakken voordat je ze opslaat.

Als je spullen hebt die je tijdelijk niet gebruikt, of als je te weinig ruimte hebt in het bedrijf of huis, dan kun je ze onderbrengen in een opslagruimte. Opslagruimtes zijn er in alle soorten en maten. Je kunt kiezen voor een opslagruimte bij een bedrijf, of je kunt ervoor kiezen om zelf een opslagruimte te huren of te bouwen. Of het nu gaat om één doos, pallet of meerdere pallets, tegenwoordig is er voor alles plaats in een opslagruimte. Er wordt zelfs aangeboden om rolcontainers op te slaan. Ook koelopslag is een optie. In deze blog bespreken we de opties met betrekking tot het opslaan van goederen en spullen in de stad. 

Waar kun je goederen in Den Haag opslaan?

Ben je op zoek naar opslag huren den haag? Hubbel neemt graag jouw goederen in ontvangst, om ze vervolgens zorgvuldig en veilig op te slaan. Ze kunnen het transport binnen de stad en regio voor je verzorgen. Bovendien wordt dat altijd gedaan met elektrische voertuigen. Hierdoor zorg je voor een duurzame manier van bedrijfsvoering. In verband met veiligheid, heb je geen toegang tot de desbetreffende opslagruimte. Echter kan dit wel met de Hub-in-Hub faciliteit. Hierdoor kun je gebruik maken van een eigen beveiligde ruimte met 24/7 toegang. Bij Hubbel is alles mogelijk. Ze kunnen zelfs bijstaan bij e-commerce en fulfilment opdrachten! 

Wat is cross docking?

Cross docking is een logistieke methode waarbij goederen direct van de inkomende vrachtwagens worden geladen op uitgaande vrachtwagens. Dit gebeurt zonder tussenopslag en minimaliseert de doorlooptijd van de goederen. Cross docking kan worden toegepast in onder andere distributiecentra, warehouses en fabrieken. Dit proces kan extreem veel tijd en kosten besparen, aangezien er geen extra handelingen met de goederen hoeven te worden uitgevoerd. De transporteurs en vervoerders van Hubbel zijn 7 dagen per week, ieder uur van de dag, beschikbaar voor cross-docken in diverse regio’s. Hubbel biedt overigens ook de mogelijkheid aan om goederen tijdelijk op te slaan. Zo kun je de bevoorradingsfrequentie verlagen en het tijdstip van aflevering naar wens aftellen. Het is niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven gebruik maken van de voordelen die cross docking met zich meebrengt.