Genieten in de tuin met een Ofyr barbecue!

Genieten in de tuin met een Ofyr barbecue!

27 februari 2021 0 Door Smail Witteveen

De winterse dagen zitten er weer op en de zon begint alweer aardig door te breken. De warme lentedagen komen ons weer tegemoet, maar kunnen we helaas nog niet erg veel doen. We hebben de mogelijkheid om heerlijk te genieten in de tuin, dus is het tijd om deze ook eens flink op te knappen. Zo houden we ervan om te barbecueën met vrienden en familie, buiten te eten en om na te genieten bij een kampvuur. In dit blog vertellen we je daarom graag meer over een Ofyr barbecue. Met een Ofyr barbecue beschik je over een pronkstuk in je eigen tuin waar je heerlijk mee kunt koken, waar je warmte mee creëert en ontstaat er een unieke sfeer!

Heerlijk buiten koken

Met een Ofyr barbecue kun je heerlijk buiten koken en verschillende gerechten bereiden. Door de wisseling van temperaturen kun je verschillende gerechten bereiden met ieder zijn eigen garing, waardoor je van vlees tot vis, van groenten tot aan unieke desserts kunt bereiden. De brede platte rand van de kegelvormige Ofyr barbecue is het kookoppervlak en bereikt deze verschillende temperaturen. 

Een Ofyr barbecue is dus te gebruiken om verschillende soorten gerechten te bereiden, maar kun je ook uniek samen komen rondom de Ofyr. De Ofyr barbecue is niets meer dan een vuurschaal met een kookoppervlak, dus zou je ook kunnen gourmetten op een Ofyr barbecue. Iedereen zit rond de vuurschaal en kan zijn eigen gerechtjes bereiden, waardoor je een unieke sfeer creëert voor een mooie zomerse avond. 

Een robuust en uniek design

De Ofyr barbecues en al het kookgerei worden gemaakt van hoogwaardig cortenstaal en kunnen ze in alle weersomstandigheden buiten blijven staan. De ofyr barbecue bestaat uit drie verschillende delen en is daardoor erg makkelijk te verplaatsen naar de juiste plek in de tuin. Zo kun je de Ofyr barbecue ergens in een hoekje plaatsen zodat je knus samen kunt komen, maar kun je er ook voor kiezen om hem in een open ruimte te zetten zodat je met meerdere personen kunt genieten van de Ofyr.

Het onderhoud van een Ofyr barbecue 

Een Ofyr barbecue is erg makkelijk in gebruik en heeft de Ofyr ook maar weinig onderhoud nodig. Na het koken kun je de vet- en etensresten gemakkelijk het vuur in schrapen, waarna de warmte de rest van het werk doet. Vervolgens kun je het kookoppervlak weer in de olie zetten, zodat hij al snel weer gereed is voor volgend gebruik!

Op www.hottubselect.nl vindt je diverse barbecues van Ofyr in verschillende soorten en maten. Zo zijn er grote barbecues te verkrijgen, maar kun je ook kiezen voor een compacte Ofyr.